Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest aan ons gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact op met onze medewerkers, of mail direct naar info@bridge-assessment.com.

Systeemvragen

 • 1. Hoe zit het met de systeembeveiliging?

  Zodra je een account registreert, heb jij als enige toegang tot jouw gegevens en eventueel die van jouw kandidaten. Door middel van een originele gebruikersnaam met eigen wachtwoord worden je gegevens beveiligd. Daarnaast verloopt de beveiliging van de servers van Persoonlijkheidstest.nl via SSL (Secure Sockets Layer) en gebruiken we externe, beveiligde locaties voor onze servers.

 • 2. Wanneer zijn de testresultaten beschikbaar?

  Na afronding van de persoonlijkheidstest, zijn de resultaten direct te zien in je account.

 • 3. Wat zijn de systeemeisen van Persoonlijkheidstest?

  Omdat de persoonlijkheidstest online plaatsvindt, heb je geen speciale systeemeisen of software nodig. Het enige dat je nodig hebt is een goedwerkende internetverbinding.


Test bestellen

 • 1. Wanneer zijn de losse tests beschikbaar?

  Je hebt de keuze uit losse tests en het creëren van een eigen account. Voor de losse tests gelden de volgende stappen: - Online aanvraag - Wij nemen contact op om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken - Je hebt dezelfde dag toegang tot de test - Beschikbaar vanaf € 45,-

 • 2. Wanneer is mijn eigen account beschikbaar?

  Na de aanvraag van je eigen account stellen we de licentieovereenkomst op en creëren we jouw account. Je kunt dezelfde dag al gebruikmaken van je account.

 • 3. Ik wil graag een paar tests per jaar bestellen, het creëren van een account is dus niet nodig. Wat is mijn beste optie?

  In dit geval adviseren we je gebruik te maken van onze losse tests. Je betaalt dan per kandidaat.


Gebruik van de test

 • 1. Kan de test ook thuis worden afgenomen?

  Het is mogelijk om de persoonlijkheidstest thuis af te nemen, mits je een laptop/PC met een stabiele internetverbinding hebt. Daarnaast is het handig dat je niet wordt afgeleid tijdens het maken van de test.

 • 2. Hoe maak ik een keuze uit de verschillende testen?

  Uiteraard begeleiden we je graag in de keuze van de testen. Naar aanleiding van jouw wensen en voorkeuren adviseren wij de test die het meest geschikt is.

 • 3. Hoe lang blijven de testresultaten relevant?

  We gaan ervan uit dat iemands persoonlijkheid in korte tijd geen drastische veranderingen ondergaat, tegelijkertijd is het belangrijk om rekening te houden met persoonlijke en professionele ontwikkeling. Om deze redenen is het verstandig om testresultaten die twee jaar of ouder zijn te herevalueren. Ook bij een wijziging in functie is het handig om opnieuw een persoonlijkheidstest af te nemen.Over Persoonlijkheidstest.nl

 • 1. Wat maakt Persoonlijkheidstest.nl uniek?

  Persoonlijkheidstest.nl gebruikt de nieuwste technieken en werkt nauw samen met universiteiten in binnen- en buitenland om de validiteit en betrouwbaarheid van de testen te waarborgen. Samen met de universiteiten heeft Persoonlijkheidstest.nl wetenschappelijke artikelen over online testen uitgegeven. Bovendien begeleiden we bedrijven op internationaal niveau bij het benutten van persoonlijkheidstesten.

 • 2. Wat is de toegevoegde waarde van persoonlijkheidstesten?

  Onze persoonlijkheidstest brengt de competenties, gedragsvoorkeuren en kwaliteiten van een (nieuwe) medewerker in kaart. De resultaten kunnen bepalend zijn bij sollicitatieprocedures of bij coachingtrajecten.

 • 3. Hoe zit het met de betrouwbaarheid van Persoonlijkheidstest.nl?

  We zijn toegewijd aan het ontwikkelen van toegankelijke en kwalitatieve professionele persoonlijkheidstesten die volledig gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek en de nieuwste technieken.

 

Contact

Persoonlijkheidstest.nl
Herengracht 282
1016BX Amsterdam

020-2621630