Korte Persoonlijkheidstest

Bij een korte persoonlijkheidstest denken veel mensen meestal direct aan een psychologische test, maar wat is eigenlijk het nut van deze speciale test? Met deze test worden er karaktereigenschappen en persoonlijkheidstypen gemeten. Je moet dan bijvoorbeeld denken aan karakter, temperament, gewetensvolheid en extraversie.

Veel mensen noemen de test dan ook wel een karaktertest. Op onze website vind je een ruime keuze op persoonlijkheidstesten zoals de Jung Persoonlijkheidstest of de Big Five Persoonlijkheidstest.

Hoe werkt een test als deze?

Deze persoonlijkheidstest meet aan de hand van 72 vragen wat je scores zijn op het bekende Big Five persoonlijkheidsmodel. Omdat het een zeer korte persoonlijkheidstest is- een kandidaat is er ongeveer 10 minuten mee bezig- is deze test zeer geschikt voor zogenaamde pre-selectie trajecten: het selecteren van grote groepen kandidaten.

Het resultaat is een zeer handzaam en bondig persoonlijkheidsrapport. Deze test is perfect om bijvoorbeeld alle persoonlijkheden in jouw team in kaart te brengen. Wanneer je deze test door ons laat uitvoeren, weet je dat je altijd in het bezit bent van een professionele persoonlijkheidstest.

De voordelen van een korte persoonlijkheidstest

Naast dat je een handzaam en bondig persoonlijkheidsrappport van ons ontvangt, zitten er veel voordelen aan een korte persoonlijkheidstest. Hieronder vindt je de grootste voordelen van deze test:

  • Tijd: overeen 12 minuten
  • Tarief: vanaf 35 euro
  • Zeer betrouwbaar en valide
  • Mooi en bondig rapport

Bekijk hier een voorbeeldrapport van de korte persoonlijkheidstest. Nieuwsgierig geworden? Bestel nu!

Contact

Persoonlijkheidstest.nl
Herengracht 282
1016BX Amsterdam

020-2621630