Over ons

Persoonlijkheidstest.nl focust zich op persoonlijkheidstesten. Wij maken deel uit van 1 van de grootste testuitgevers van Nederland. Naast persoonlijkheidstesten leveren wij ook capaciteitentesten, loopbaantesten, 360 graden feedback en sales assesments.

Alle testen die wij verkopen zijn door ons ontwikkeld met behulp van uitvoerig wetenschappelijk onderzoek. Wij leveren onze testen wereldwijd in meer dan 20 talen.

Vanwege onze nauwe samenwerking met universiteiten, zijn we altijd in staat om de nieuwste technieken en wetenschappelijke ontwikkelingen toe te passen en hierdoor waardevolle persoonlijkheidstesten aan te bieden.  Wij begrijpen dat het identificeren van roltypes en gedragsvoorkeuren het verschil kunnen maken op de werkvloer. Verschillende rollen vereisen namelijk een verschillende aanpak en wij bieden jou graag de handvatten om het meeste uit je eigen kwaliteiten en competenties te halen óf uit die van jouw (potentiële) medewerkers.

Gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam begeleiden wij op internationaal niveau verschillende bedrijven bij het inzetten van de professionele persoonlijkheidstest. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Bel ons op 020-2621630 of stuur een mail naar info@persoonlijkheidstest.nl.

Meteen bestellen? Klik op onderstaande button!

 

Direct aan de slag

Contact

Persoonlijkheidstest.nl
Herengracht 282
1016BX Amsterdam

020-2621630